Varför ska du ansluta dig till Banknorwegian?
Här har vi samlat lite information om de olika avdelningarna hos Banknorwegian och varför du rekommenderas att ansluta till till dessa.
Kreditkortet / Bonuskortet Om du gillar att resa och flyga är Banknorwegians kreditkort det absolut bästa valet. Bara genom att registrera dig får du 275 cashpoints och vips har du en gratis flygbiljett direkt för den summan som dessa cashpoints täcker. (300 kr)
Genom att betala och använda kortet i ditt vardagliga liv samlar du fler och fler bonuspoäng som du sedan kan växla in mot flygbiljetter. Du får 1 % tillbaka i cashpoints på vardagliga inöp, och hela 20 procent när du köper flygbiljett hos Norwegian.
även om du tycker att du redan har ett betalkort du är nöjd med rekommenderas att du tecknar detta också då det är gratis årsavgift, gratis uttagsavgift utomlands och även i Sverige. Reser du ensam bör du alltid ha ett extra betalkort i reserv ifall det ena kommer bort. Och då passar detta utmärkt då det ändå är gratis.
Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår givetvis. Läs om fler fördelar med Norwegian-kortet på deras hemsida Banknorwegian.se

Låna pengar
Du kan låna pengar mellan 5000-500 000 kr Det krävs ingen säkerhet Du ansöker snabbt och lätt på deras hemsida och får svar direkt. Vid ett låneerbjudande får du bra information om dess ränta och kostnader och din ansökan är inte bindande. Du kan bestämma själv vad lånet ska användas till Du kan betala tillbaka hela lånet eller dela upp det när du vill (det kostar inget extra)

Av admin