Det är svårt att säga vilket spahotell som är det bästa i Sverige, då det beror på vilken typ av spaupplevelse man söker och vilka behov man har. Här är dock några av de mest populära och välrenommerade spahotellen i Sverige:

1. Yasuragi Hasseludden – beläget på en ö i Stockholms skärgård, erbjuder Yasuragi en japansk-inspirerad spaupplevelse med bland annat varma källor, japansk bad, bastu och yoga.

2. Selma Spa+ – ett av Sveriges största spahotell, beläget i Sunne kommun. Det erbjuder allt från spabehandlingar till yoga- och pilatesklasser, utomhuspool och skönhetssalong.

3. The Retreat Club på Falkenberg Strandbad – en avslappnad och lyxig spaupplevelse, erbjuder The Retreat Club en rad olika spabehandlingar, bastu- och relaxområden samt en utomhuspool med havsutsikt.

4. Varbergs Kurort – beläget vid havet i Varberg, erbjuder detta spahotell en omfattande wellnessupplevelse med en mängd olika spabehandlingar, yoga- och träningsklasser och en bastulandskap med flera olika bastutyper.

5. Stenungsbaden Yacht Club – beläget vid havet utanför Göteborg, erbjuder detta spahotell en avslappnad och stilfull spaupplevelse med inomhus- och utomhuspooler, bastulandskap och spabehandlingar.

Det viktigaste är att välja ett spahotell som passar dina behov och intressen. Lycka till med din spaupplevelse i Sverige!

Av admin