Det finns flera robotdammsugare på marknaden som har inbyggda kameror. Här är några exempel på populära modeller:

1. iRobot Roomba i7+: Den här modellen har både en kamera och LIDAR-sensorer för att kartlägga och navigera i ditt hem. Kameran används för att visualisera och hjälpa till att identifiera rummen i ditt hem.

2. Neato Botvac D7 Connected: Denna robotdammsugare har också en kamera och LIDAR-sensorer för avancerad navigering och kartläggning. Kamerafunktionen möjliggör för användare att se i realtid vad robotdammsugaren ser via en smartphone-app.

3. Ecovacs Deebot Ozmo 960: Denna modell har också en kamera och lasersensorer för att skapa en karta över ditt hem. Kameran används för att ge användaren visuell feedback och för att hjälpa robotdammsugaren att undvika hinder.

Det är viktigt att notera att inte alla robotdammsugare med kameror har samma funktioner och förmågor. Vissa kan erbjuda avancerad kartläggning och navigering, medan andra kanske bara använder kameran för enklare visuell feedback. Det är alltid bra att läsa recensioner och produktbeskrivningar för att få en bättre förståelse för vilka funktioner varje robotdammsugare erbjuder.

Av admin