Vispgrädde är en mångsidig ingrediens som kan användas på många sätt. Här är några förslag:
1. Vispa grädden och använd som en topping på bär, pajer eller friterade efterrätter.
2. Använd grädden för att göra en krämig soppa eller sås. Tillsätt grädden i slutet av tillagningen för att undvika att den skär sig.
3. Vispa grädden och blanda med yoghurt och färska bär för en läcker och enkel efterrätt.
4. Använd grädden i kaffe eller choklad för att göra en latte eller varm choklad.
5. Tillsätt grädden i soppa, grytor eller såser för att göra dem krämigare och fylligare.
6. Använd grädden för att göra en hemlagad glass eller sorbet.
7. Vispa grädden tillsammans med smör och florsocker för att göra en läcker frosting till kakor och cupcakes.
8. Blanda grädde och mjölk till en latte och servera med en kaka eller bakverk till.
9. Använd grädden för att göra en enkel och god potatissallad eller coleslaw.
10. Använd grädden som bas för en god sås, till exempel bearnaise eller hollandaise.