Träffa tjejer på nätet – tips för att träffa tjejer

Uncategorized

Några tips för att träffa tjejer på nätet

Om träffa tjejer i baren, gymmet eller på ett kafé inte är något för dig kan du ju prova att träffa tjejer på nätet

Fördelar är då att du slipper spana runt på barer om vem som kan tänkas vara singel. Möjligheterna sträcker sig längre än i din grannkommun och din nästa date kanske endast är en snabb flygresa dit. Och ännu bättre är att du är faktiskt inte är begränsad till att bara vara på den typiska dating siten för att träffa en tjej – du behöver bara veta var du ska leta och hur du  kan närma dig kvinnor över internet. Här är några tips för att hjälpa dig att hitta kärleken eller eller en date på nätet.

 • Bestäm dig för om internetdating är något för dig. Internetdating är smidigt eftersom du kan hålla hela relationen på nätet, ragga upp någon när som helst på dygnet och ändå sitta i din pyjamas.
  • Nackdelar kan vara att nätdejting gör att ni båda kan bli besvikna när ni till slut träffas i verkligheten. Folk förskönar ofta på internet med bilder och texter så försök att ha i åtanke att det kanske inte är fullt så bra som på nätet, fast ibland kan det också vara tvärtom! Försök hålla er till sanningen direkt så blir det inga obehagliga överraskningar. Sen ska man ju inte skylta med sina dåliga egenskaper, men man kan ju smyga in dom på ett snyggt sätt medan man pratar.
  • Bestäm dig för vilken typ av tjej du vill träffa. Innan du börjar din sökning kan du lista vilka egenskaper du vill ha i en flickvän. Letar du efter någon i din ålder eller lite äldre? Finns det gemensamma intressen ni båda bör dela? Om du vill träffa en kvinna som bor lokalt eller om långa avstånd kan fungera för dig. Kan du tänka dig att hålla hela relationen på nätet kan ju tjejen bo var som helst i världen, förutsatt att ni båda kan prata samma språk.
  • Sätt upp bra profil. Här bör en del arbete läggas för att sälja dig själv som någon annans ”dröm-man”. Vilka saker vill du ha med i din profil? Även om det är lockande att ljuga online bör du aldrig ljuga om vem du är eller vad du gör. Om du verkligen har för avsikt att hitta en tjej på nätet måste du vara ärlig och öppen om ditt liv och ditt sanna jag. Tex bör du inte säga att du är en vältränad bergsklättrare när du egentligen är en soffpotatis. Men man kan ju uttrycka sig på olika sätt. Du måste inte skriva att du är en soffpotatis istället kan du skriva ”Gillar hemmakvällar vid tv´n”
  • Lägg upp ditt bästa och mest nytagna foto. Lägg aldrig upp ett gammalt foto eftersom det ger en missvisande bild av hur du ser ut idag (isåfall kan den ligga i övriga galleriet med en text typ ”Jag för 2 år sedan”.
  • Om du inte gillar några av dina nytagna foton kan du ju låta en vän ta några nya foton som du kan använda till din profil. Dessa foton kan också användas på andra sociala nätverkssajter.
  • Var noga när det gäller val av dejtingsida.
  • På den webbplats du väljer att lägga upp en profil på bör du kontrollera webbplatsens omdömen noga först. Vad säger andra personer om den? Finns det många aktiva medlemmar (speciellt tjejer) på webbplatsen?
  • Det är ju inte lönt om det mest är killar där.
  • Är medlemskap gratis? Vissa siter skyltar med att medlemskapet är gratis. Det är dock sanning med modifikation. Det kan vara gratis att bli medlem, men kosta pengar för att skicka meddelande till någon. Dock kan betalande medlemskap signalera till tjejerna att du är en seriös dejtare.
  • Kolla sitens support. Speciellt om du betalar för medlemskapet. Skulle det vara problem med betalningar eller uppsägning vill du helst kunna komma i kontakt med supportens snabbt.
  • Hitta en site där medlemmarna är aktiva när du är det. Är du mest inloggad på kvällar kan du försöka hitta en site då medlemmarna är mest aktiva då. Kanske inte det viktigaste tipset men lite att ha i åtanke

  Lär dig att analysera medlemmars profiler och läsa mellan raderna.
  Senast inloggad – Har personen inte varit inloggad på evigheter är det kanske ingen ide att försöka.

  Leta efter profiler som visar att personen har ansträngt sig för att få din uppmärksamhet. Detta visar att medlemmen är seriös.

  Var noga med att respektera dem som söker vänskap eller romans. Respektera också vad personen söker för ålder på sin dejt.

  Avfärda de som vars profil antyder att de är trångsynta eller högfärdiga. Text på profiler som ”inga tjockisar eller slödder” kan visa på ytliga personer som inte ser insidan hos en människa.

  Leta inte bara på typiska dejtingsidor. Du kan gå med i andra nätverk där ni delar intressen. Skaffa kontakter. Kärleken kommer lättare om du har ett stort kontaktnät.

  Kontakta en tjej på ditt egna sätt. Saker som ”Hej hur är läget” faller ofta bort i mängden om du inte ser ut som Brad Pitt. För att fånga hennes uppmärksamhet bör du skriva om något om hennes profil eller bilder. Dels ger det också ett tecken på att du läst hennes profil och intresserar dig på riktigt och inte bara skickar samma till vem som helst.
  Prata gärna om gemensamma ämnen. Lyssna mer än du pratar på om dig själv bara. Pressa inte henne att prata om personliga detaljer, och gör det inte själv heller om det inte känns bekvämt.
  Lämna inte ut namn, adress, telefonnummer och andra personliga detaljer innan du känner personen.
  Gå online konsekvent. Om du plötsligt är offline i veckor kan hon se det som att du är oberäknelig och inte är intresserad. Ett tips är att ni planerar tider att chatta, och ska du vara iväg länge så berätta det.

  Prata på nätet ca 2-3 veckor innan ni planerar att träffas. Låt er relation inte rinna ut i sanden och stanna på nätet bara. Det är risken om man chattar för länge.

  Första mötet bör ske naturligt på en offentlig plats.
  Gärna mitt i veckan för då verkar det som att du kan ha planer på helgen och inte är desperat.

  Ska man ge en kram eller ett fast handslag?
  Det finns inga direkta regler, känns det rätt med en kram så kan det vara det bästa.
  Vissa tillfällen kan man börja med ett handslag och skiljas med en kram.

  Vad ska man göra på första dejten?
  Något avslappnat, tex en fika eller promenad är bra tips.
  Bio är inte den bästa idéen då ni inte pratar med varandra. I så fall kan det avslutas med bio efter en lång fika innan.
  Kan du komma på någon annorlunda idé är det också bra. Kan hända att du uppfattas som spännande och kreativ då.

  Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet Träffa tjejer på nätet

  Träffa tjejer på nätet

  Träffa tjejer på nätet