Att göra bus eller godis kan vara en rolig aktivitet, men det är alltid viktigt att respektera andra människors gränser och säkerhet. Här är några idéer som är lekfulla och ofarliga:

1. Falska insekter: Placera några plastinsekter, som spindlar eller skalbaggar, på oväntade platser, som i skåp, på toaletten eller under kudden. Se till att de är tillräckligt realistiska för att skapa en överraskningseffekt.

2. Skämtsamma lappar: Skriv små skämtlappar eller roliga meddelanden och placera dem på kollegors skrivbord eller vänners väskor. Se till att meddelandena är lättsamma och inte avsiktligt förolämpande eller störande.

3. Falska meddelanden: Skicka ett falskt meddelande eller e-post till en vän eller familjemedlem och gör det till en lekfull överraskning. Se till att meddelandet inte är skrämmande eller skadligt på något sätt.

4. Godisgåva: Ge någon du bryr dig om en liten present, som en fin förpackning med godis eller choklad. Det kommer att ge dem en positiv överraskning och visa tacksamhet för deras närvaro i ditt liv.

5. Luftballongöverraskning: Köp några heliumfyllda luftballonger och fäst roliga eller uppmuntrande meddelanden på dem. Släpp ballongerna in i rummet eller ut i trädgården som en överraskning.

Kom ihåg att anpassa dina bus eller godis idéer efter de personer du interagerar med och deras känsligheter. Det är viktigt att alla involverade också tycker att det är roligt och att ingen blir skadad eller oroas av dina handlingar.

Av admin