Ragga tjejer / flirta med tjejer / få henne intresserad / hur får man en tjej att gilla en

Uncategorized

Ragga tjejer / flirta med tjejer/ få henne intresserad / hur får man en tjej att gilla en

Behöver du komma igång för att ragga tjejer / flirta med tjejer och få svar på frågan hur får man en tjej att gilla en? Här ska vi försöka reda ut vad du kan göra för att öka dina chanser att få henne intresserad. Du kan även läsa mer här om att ”förföra en kvinna”.
 • Alla tjejer är olika. Tänk på det så vad som kan attrahera– eller få en tjej intresserad av dig kanske inte passar lika bra på en annan.
 • Ha ditt eget liv. Tjejer gillar inte killar som inte har något eget liv och är för påflugna på dom. Vissa tjejer vill ha all uppmärksamhet, men dom är oftast inget att ha då¨dom är kontrollfreak och osäkra och har ett behov av att kontrollera killen. Så var inte för påflugen. Ha ditt egna liv med vänner och hobbys och hitta en balans.
 • Ragga och flirta inte för hårt på henne. Det kan få motsatt effekt. Smidighet är det som gäller.
 • Var intressant själv. Berätta intressanta saker ur ditt liv. Vad du jobbar med och om du har varit på någon intressant resa. Tänk på att inte pladdra på för mycket utan fokusera mer på att lyssna på henne och tänk på att inte låta skrytsam heller.
 • Visa en talang du har. Något som kan skilja dig från mängden. Tex spela gitarr & sjunga, eller annat.. Men tänk på att alla blir inte imponerade av samma saker. Och du ska inte glänsa och skryta för mycket med dina talanger. Då kan det få motsatt effekt. Och vad du ska satsa på för talang kan vara olika. Det bästa du kan göra är att vara dig själv.
 • Träna upp dig på att läsa kroppsspråk och hur du bemöter hennes kroppsspråk.  Försök att imitera hennes kroppsspråk lite. Inte för mycket bara så du ser ut som en mimare. Människor tenderar att gilla folk som påminner om dom själva. Samt försök prata lite som henne. Använder hon korrekt språk så prata inte en massa slang och svordomar osv. Slutsatsen är att du ska spegla henne lite utan att det märks. Läs också vidare här om att tolka sms.
 • Ha en plan. Går du fram till en tjej och bara säger Hej och sen inte mer kan det bli en pinsam stämning. Ha en plan för hur du kan fortsätta mötet.
 • Tjejer gillar killar med självförtroende och bra självkänsla. Träna upp din självkänsla. Läs mer här.
 • Om tjejen ser väldigt bra ut så får hon förmodligen höra det ofta då också. Och om du går fram och också berättar om hur snygg hon är kommer hon bara att se dig som en i mängden. Skilj dig lite och gå fram och säg något annat på ett lite skojfriskt sätt som handlar om hennes accessoarer. Tex – Oj det var en stor handväska. eller :- Snygga skor, dom ser sköna ut ;). Poängen är att inte vara som alla andra. Att lägga in komplimanger kan komma senare, men inte än på ett bra tag. Du vill ju inte vara som alla andra.
 • Prata med henne. Så klart ska du prata med tjejer men försök att inte hamna i intervjufällan och klassiska grejer som ”Vad jobbar du med” Var bor du, Vad har du för intressen. Visst gillar folk att prata om sig själv, men om tjejer ofta får dessa frågor kan det vara roligare att prata om något annat t.ex.. Har du gjort någon resa, något filosofiskt, osv. Du kan nog komma på något. Återigen. Var inte som andra och ställ samma frågor.
 • Sluta medan du är på topp. Om du märker att samtalet har gått bra så säg sen att du måste gå men om du kan få hennes nummer kan ni fortsätta en annan dag om hon vill. Vill hon inte ge ditt nummer kan du skoja bort det och säga att ”jag lovar att inte ringa mer än 50 ggr per dag”. Du kan också fråga efter mejladress, eller liknande då det kan kännas lättare att ge ut för tjejen.
 • Bry dig inte om 3 dagars regeln om att vänta 3 dagar innan du hör av dig till henne. Den regeln kom till för att killar som var för desperata skulle verka mindre desperata om dom väntade 3 dagar med att höra av sig. Men har du redan visat dig desperat ligger du kanske redan på minus ändå. Skicka ett sms när du går hem (obs var inte för berusad då du riskerar att skicka något du ångrar) Känn av läget när du kan eventuellt ringa henne. Men många föredrar med att börja sms:a. Tänk på att inte höra av dig för ofta heller då det kan skrämma iväg en tjej istället.
 • Titta henne i ögonen och lyssna på vad hon säger. Lägg märke till detaljer och ta upp senare i framtiden vid annat tillfälle. Tjejen kommer bli imponerad av att du var intresserad och lyssnade på vad hon pratade om. Obs titta henne i ögonen och inte på t.ex. brösten etc.
 • Bjud henne på något. Men akta dig för golddiggers som går sin väg direkt efter du köpt en drink till dom. Känn av intresset från henne först innan du betalar något för henne.
 • Håll dig lugn och sansad. Är du nervös av dig och kan inte hålla händerna från att flytta sig från hår till armarna i kors till kliande osv. Observera vad du gör, inta en bekväm position och försök att inte fläkta runt för mycket.
 • Övning ger färdighet. Du kan träna hemma framför spegeln och observera dina uttryck. Men en av de bästa övningarna är att prata med flertalet tjejer. Inte bara med dom du är intresserade av. Prata med kassörskan, hon på busshållplatsen osv. Även om du inte är intresserad av dom. Det kan kännas lättare då och stärka dig i din sociala förmåga då du ska prata med en tjej som intresserar dig på riktigt.
 • Slappna av – Blir du nervös av snygga tjejer? Försök att andas djupt, kanske stänga ögonen en stund och visualisera något lugnande. Nynna på en låt som ger dig energi och självförtroende. Lite nervositet kan tyckas gulligt av tjejer, men för mycket nervositet är inte bra. • Var inte för påflugen – Ett viktigt tips är att inte vara för påflugen. Svarar hon inte på sms? ryck på axlarna och skicka inte ett nytt om ”ursäkta jag störde”. Du bör känna av läget om hur mycket kontakt som ska tas. En grundregel kan vara att bete sig som hon beter sig. Skickar hon 2 sms per dag kan du skicka 2 sms per dag. Hör av dig lika ofta som hon hör av sig. Det kan vara en grundregel men funkar inte på alla tjejer. Vissa behöver på en spark därbak, speciellt om dom är lite blyga. Så känn av läget.
 • Behandla henne som en jämlike. Alltså du ska inte sätta henne på en piedestal och göra allt hon ber om. Inte se henne som att hon ”står över dig”. Se på henne på samma nivå som dig själv och med samma värde.
 • Efterforskningar ger pluspoäng. Om du ska på en dejt så kan du göra lite efterforskningar. Googla henne, se om hon har Facebook. Meningen med detta är att hitta lite fakta om henne. Till exempel vad ni har för gemensamma intressen och smak. Ta upp tex att du gillar en viss sorts musik som du kanske upptäckt att ni har gemensamt, då kommer hon känna mer gemenskap med dig. Hittar du info om att hon gillar en viss mat, så ta en till en restaurang som serverar sån mat. Men det ska komma spontant. Säg inte att du kollat upp henne på internet, och du bör då inte ta upp saker som hon blir misstänksam på. Tex säger du att du vet att hon var på Mallorca -99 blir det skumt och hon fattar att du kollat upp henne, kolla bara upp allmäna intrssen osv. Som med alla ”intervjuer” är det bra att vara påläst.
 • Le mot henne. När hon kommer in rummet så le mot henne. Fast inte för ofta då verkar det som du är besatt av henne. Hälsa också med ett hej när du träffar henne.
 • Var hennes vän också. Överlag så blir dom bästa förhållanden om en vänskap kan byggas upp först. En tjej vill helst bli intim med någon hon känner sig trygg med. Men akta så det inte bara blir vänner av relationen. Var lite flirtig.
 • Kom i form. Att träna och motionera peppar din självkänsla. För att komma igång kan du läsa här.

Eller här.

 • Var romantisk. Visst kan klassikerna som levande ljus, rosblad och promenader på stranden vara romantiska men det som gör dig speciell är att du gör något romantiskt för just Henne.. Tex har du lyssnat noga en gång på något hon sa och kan göra något romantiskt som härleder till just det hon berättade en gång. Tex har hon nämnt en gång att hon gillar en viss konstnär, ta med henne på en utställning med den konstnären eller liknande. Ja du kommer säkert på. Lyssna noga och lägg märke till detaljerna.
 • Var rolig. Tjejer gillar killar som är roliga. Men gå inte till överdrift så det verkar som du är en pajas.
 • Bjud ut henne. Under era små samtal har du så klart lyssnat så noga att du nu vet hennes intressen och vad hon gillar. Tex ta med henne till en utställning med hennes favoritkonstnär, ta med henne på bio när det går en film hon kanske gillar. Ta med henne på restaurang med hennes favoritmat osv..
 • Var snygg och fräsch. Att se så bra ut man kan och sköta sin hygien är en god grundregel för att underlätta att imponera på tjejen du är intresserad av.
 • Gör henne en tjänst. Tex undrar hon hur man hittar något på internet, laga hennes bil eller dator. eller något annat hon behöver hjälp med. Se upp med att göra för många tjänster. Det får inte bli för mycket så att hon utnyttjar dig.
 • Var lite tvetydig. Du kan kanske ibland skämta om något som ger en ledtråd om att du är intresserad. Tjejen ska undra lite om du menar allvar. Hon kommer titta på dig några sekunder. Håll kvar blicken då och vänta på att hon ska säga nästa sak. Lägg också märke till om tjejen är lite tvetydig mot dig. Det kan vara för att testa dig lite också om hon tex skämtar om saker som kan både betyda intresse och ointresse.
 • Var klassiskt hjälpsam. Öppna dörrar, för ut stolen osv. Men inte för mycket. Gör det du ska och fortsätt med ditt sen så det inte blir för mycket.
 • Bad guys är en myt. Att tjejer bara gillar svinaktiga och halvkriminella killar är en myt. De flesta tjejer gillar ärliga, mysiga killar bättre.
 • Fyller hon år. Köp ett kort eller mindre betydelsefull present. Det är inte värdet som är det viktigaste det är själva tanken att du kom ihåg det och gav henne något som är det viktigaste.