Ragga på krogen

Uncategorized

Ragga på krogen

Hur kan du ragga på krogen?
Krogen är ett bra ställe att ragga massor av singlar. Om du är en kille som har bra kommunikationsförmåga, social kompetens, kan flirta, skämta bra och letar efter tillfälliga ragg och kanske möjligheten att ragga hem en tjej samma kväll, då är krogen den bästa spelplanen.

  • Det första om att ragga på krogen är att veta vilka bar / krog att gå till. Inte alla krogar är lika, och det kommer att bero lite på vilken typ av tjej du letar efter.
    Letar du efter tjejer från skolan? Vill du ha roliga och sportig tjejer? Letar du efter mer professionella och utbildade tjejer? Ha detta i åtanke innan du börjar gå in på olika krogar.
  • När du har hittat en krog är det dags att börja närma dig tjejer. Tjejer är oftast ganska lättillgängliga på krogen. Oftast kommer de att vara där med kompisar, så det är viktigt att presentera dig själv och göra fint intryck med var och en av vännerna ganska snabbt.
  • Därifrån, vad som kommer att fungera bäst är stark, energiska samtal och kanske lite galen humor. Vet du inte vad du ska prata om? Reflektera över krogen ni är på. Är det en sportbar kan du inleda med sportämne, är det en avslappnad krog med affärsmän och kvinnor kan karriärsamtal vara ett bra ämne.
    Men därifrån bör du övergå i mer intressanta och personliga ämnen.