När du som Svensk konsument funderar på att köpa IPTV kan det vara svårt att veta vad som är viktigt.
Självklart är pris viktigt men viktigare ändå är att du köper av en leverantör som kan garantera dig en stadig uppkoppling och en källa som inte laggar.
En stor del av IPTV-leverantörerna på marknaden idag har sina servrar i länder mycket långt bort från Sverige, detta kan göra att din bild hackar och du behöver buffra.
Var därför noga med att välja ett företag som riktar sig mot den Svenska marknaden. Detta kan även vara en smart idé ifall du någon gång i framtiden behöver support eller om du skulle behöva hjälp att ställa in din IPTV efter köpet.

En Svensk IPTV leverantör som vi rekommenderar med både en stadig källa och bland dom billigaste priserna på marknaden är http://www.novaplay.tv/

Nästa tips är en att kolla via en tillräcklig kraftfull mediaspelare.
Nyare modeller av både PlayStation och Xbox duger bra till detta.
En dator är också en bra mediaspelare, dock så är utan tvekan det bekvämaste alternativet en IPTV box. Du slipper krångel som att byta kablar mellan skärmar, högljudda fläktar och att logga in. Men kanske det bästa med en IPTV box är att du har en vanlig fjärrkontroll där du sköter allt.
Det finns många IPTV boxar på marknaden, väljer du att köpa en sådan är det bra att se till att den stödjer HD kvalité och är gjord av av bra tillverkare. TViP v.605 är precis en sådan box för ett rimligt pris.

Till sist så rekommenderar vi en uppkopplingshastighet på 8 Mbit/s för vanlig kvalité och 30 Mbit/s för HD.
Din hastighet mäter du enklast på http://www.bredbandskollen.se/

Av admin