Här är några kreativa födelsedagsidéer för en 10-åring:

1. Picknick i parken: Varför inte ta med en korg med godsaker och planera en dagsutflykt till en park eller naturreservat i närheten? Ta med bollar, frisbees eller andra aktiva leksaker för att hålla barnen sysselsatta.

2. Paintball eller Laser tag: Ett spel av paintball eller laser tag är alltid en rolig utmaning för barnen. Leta efter lokala arenor som erbjuder dessa aktiviteter och boka en spelning för födelsedagsfesten.

3. DIY Pysselprojekt: Barn älskar att skapa. Varför inte planera en DIY pysselworkshop där barnen kan dekorera cupcakes, skapa egna smycken, eller måla en tavla? Detta är en utmärkt idé om du vill hålla födelsedagsfesten hemma.

4. Biografkväll: Om barnen är filmentusiaster kan du ordna en biografkväll hemma. Välj ut några passande filmer och skapa en mysig bioatmosfär med popcorn, godis och mjukisdjur.

5. Skattjakt: En skattjakt kan vara en spännande och utmanande aktivitet för födelsedagsfesten. Planera en skattjakt med ledtrådar och gåvor vid varje station.

Jag hoppas dessa idéer hjälper dig att planera en oförglömlig födelsedagsfest för 10-åringen! Vilken av dessa idéer låter mest intressant för dig?

Av admin