Gillar hon mig – Hur du ser att en tjej gillar dig

Kärlek och Vänskap

Gillar hon mig

Går du runt och undrar Gillar hon mig?
Är du inte säker på vad dessa blickar, kanske leenden och blickar från en tjej du vill ha betyder? Hoppas du att du har en hemlig beundrare? Följ dessa steg för att ta reda på om det finns tecken på att hon är intresserad. Vill du få henne intresserad så läs det här.

Var djärv och inled en kort pratstund. Detta kommer att hjälpa dig att lära dig de små sakerna som kommer väl till pass senare, eftersom alla gillar när någon har lyssnat på dem, och att dem då mindes de små sakerna. Lyssna noga och uppmärksamt på de saker hon säger dig så att du kan minnas dem och plocka fram i framtiden. Och medans ni pratar så försök att lägga märke till olika tecken som visar på intresse.

Alla tjejer är olika, så var medveten om olika tecken. Lyssna på tonen i hennes röst. Om hon är blyg kanske tonen i hennes röst kan vara lite mjukare än normalt och hon kan börja leka med sitt hår (utjämna det neråt, snurra, vända), rätta till sina kläder och kanske stirra på dig.

Ett annat tecken på att hon gillar dig är om hon skrattar åt dina dåliga skämt. (Men använd inte dåliga vitsar som ett test annars du riskerar att ses som en pajas)

Hon kanske inte kan se dig rakt i ögonen och hon kanske fnissar en hel del.

Kolla efter leendet. En tjej som är intresserad av dig brukar oftast le direkt när du startar en konversation med henne. Leendet kan försvinna snabbt om hon är blyg, men det är svårt att dölja en oväntad stark känsla.
Om hon inte är intresserad (det betyder inte att hon inte gillar dig, men hon förmodligen då att hon inte är kär i dig eller är attraherad), så kommer hon förmodligen titta på dig nyfiket, men hon kommer inte att uttrycka några särskilt starka känslor.

Titta efter tecken på att hon flirtar. Om hon är flirtig kan hon vara svårt att läsa. Väldigt sociala tjejer flirtar med killar som de anser vara bara vänner, och för den oerfarne kan detta ibland misstolkas som en förälskelse, så lär känna tjejens allmänna stil runt killarna innan du börjar din analys.
Var medveten om att vissa tjejer vet inte om att de är flirtiga. I det här fallet tycker hon antagligen om dig en hel del, eftersom hennes undermedvetna låter hennes kroppsspråk sköta det mesta av snacket.

De flesta tjejer gillar inte att vara för uppenbara. Med en tjej som inte har något emot att öppet flirta, försök att se om hon flirtar med dig lite mer än med andra.

Om du vill ha en tjej så gör aldrig misstaget att ”flirta runt”. Om hon ser dig lägga din arm runt en annan tjej eller ser en annan tjej krama dig, kan hon helt enkelt tro att hon inte betyder något för dig och slutar försöka.

Lägg märke till slumpmässiga kramar som är främst för dig. Kramar kan vara ett mycket öppet och ett tillåtet kärleksfullt sätt att komma närmare dig och röra dig
I sin tur kan du gå med på det om du vill, eller bara verka upptagen som du är sen till ett möte och måste sticka iväg.

Lägg märke till om hon ”råkar” stöta in i dig oftare än vad tycker är normalt. Detta trick är gammalt och beprövat eftersom det är ett sätt att röra dig subtilt och för att se hur du reagerar.

Om hon kommer med ursäkter för att röra dig ofta så är du förmodligen på rätt spår. Agera avslappnad när hon stöter in i dig och säg ”det är lugnt” eller något liknande.
Om hon rör din arm och ditt hår i på ett meningsfullt sätt så finns det ingen anledning att säga något. Då ligger du bra till.

Vill du träffa tjejer på nätet så läs detta först.

Men alla tjejer kommer inte att känna sig bekväma försöka stöta in i dig. Ta inte för givet att hon inte gillar dig eftersom hon inte försöker röra dig.
Hon kan vara för nervös för att röra dig redan. Var inte blyg – bryta barriären själv. Kanske du kan stöta in i henne på ett accepterat sätt.

Hon kan ju också hitta andra skäl att röra dig, till exempel genom att lätt slå dig på huvudet, eller att lätt slå till dig på kroppen.
Detta för att det ska se ut som det är på kompisstadiet, men hon har antagligen en annan baktanke, men hon vill inte att det ska verka för uppenbart för omgivningen.

Kolla hur hon tittar på dig. Om hon gillar dig kommer hon att antingen hålla blicken på dig under en lång tid eller titta bort snabbt då du möter hennes blick.
Om hon drar undan blicken snabbt betyder det ofta att hon är nervös eller inte är redo att avslöja vad hon känner ännu, men hon gillar dig.

Och om hon håller kvar blicken och du tycker att du ser respons eller kanske kärlek i hennes ögon. Då är hon säker på sin sak och hon kommer antagligen ta första steget.

Fast vissa tjejer kan så klart bara stirra eller retas med dig, så tro inte alltid att hon älskar dig och vill komma i kontakt med det verkliga, inre du.
Läs av situationen för att analysera hennes motiv.

Om du plötsligt kastar en blick på tjejen och du upptäcker att hon tittar på dig då kan det innebära att hon gillar dig, även om hon snabbt tittar bort.
taggar
Gillar hon mig Gillar hon mig Gillar hon mig Gillar hon mig