Förföra en kvinna

Uncategorized

Förföra en kvinna

Hur man kan förföra en kvinna
Har du någonsin sett killar som kan få vilken kvinna som helst de vill och undrat, ”hur gör dem det?” Ja, kvinnor är attraherade av makt och status. Ja, de attraheras av snygga drag, styrka och självförtroende. Men vi vet alla det finns oattraktiva, inte-så-speciella killar som många kvinnor faller för ändå. Här är några av deras hemligheter. Läs även detta för att få henne intresserad och detta för att leta efter tecken på att hon är attraherad.

P.s Neil Strauss har skrivit en populär bok om olika strategier för att förföra en kvinna. Du kan köpa den på Bokus.com

 • Fixa med din image. Innan du kan förföra en kvinna, måste du ha en bra och positiv image. Träffa nya vänner och var charmig med alla som du kommer i kontakt med. Tveka aldrig att berätta för en person vad du beundrar om en annan, eftersom det kommer så småningom att nå den personen och ser helt äkta ut då. Som barn var det hemligt med att prata om vem man gillade, nu är det annorlunda.
 • Tala förföriskt. Du bör aldrig börja prata om arbete, skola, Facebook, familj, TV-program eller andra vardagliga saker. Och aldrig bara prata om dig själv. Prata om exotiska semestrar, mytologi, sex (ibland vid tillfälle), historia, astrologi, drömmar, öde, och allt annat som är lustfyllt och immateriellt. Uttryck inga åsikter förutom ditt gillande för njutbara saker och för saker som hon gillar. Ha en stark och fast blick samtidigt som du talar om dessa saker. Ögonen är mycket viktiga när man uttrycker sig.
 • Aldrig argumentera. Kan få motsatt effekt om du käftar emot för mycket. Men du ska inte hålla med om allt då du uppfattas som att du inte har någon egen vilja.
 • Ingen kvinna kan motstå en kille som alla gillar, om hon nu inte är den kvinna som ska göra uppror mot de flesta bara för att vara unik.
 • Avslöja din mänskliga sida på ett subtilt/dolt sätt med prat om tabu och sexualitet. Om du inte kan smyga in det på ett snyggt sätt så hoppa över detta steg. Om ni skulle prata om sex, säg det då på ett sätt som Shakespeare skulle göra. Till exempel ”Sömn är min andra favoritsak att göra i sängen” eller ”mina grannar är låter mycket under dagen, men det är okej eftersom de stå ut med mig på natten.”
 • Gör motsatsen till vad andra killar gör. Om kvinnan är jättesnygg så strunt i henne. Efter att hon ha hört om ditt rykte kommer hon att undra varför du inte attraheras av henne. Om andra killar ignorerar henne ska du ösa uppmärksamhet över henne. Hon vill säkert gärna det.
 • Du bör inte antyda att andra kvinnor gillar dig. Kvinnor värdesätter varandras åsikter väldigt mycket och dem kan bli svartsjuka lätt. Kvinnor blir svartsjuka lätt och deras svartsjuka kommer att göra dem labila, icke-toleranta och ta avstånd från dig. Ifall du antyder att massor av kvinnor vill ha dig kommer du att uppfattas som en playboy och inte tas på allvar. Kvinnor vill gärna känna att de är de enda i världen. De gillar att jagas, inte jaga själva.
 • Aldrig be om ursäkt. Var inte nervös när du pratar med en kvinna, eftersom det då kommer att synas lätt och tolkas som ett tecken på blyghet, som tyvärr för många flickor, är en turn-off. Vissa kanske finner det gulligt, men du bör satsa på att inte visa oro.
 • Visa svaghet (valfritt). Detta tips är valfritt, men det kommer att snabba upp din förförelse. Om du redan verkar svag kan du hoppa över detta tips.
  För mer maskulina killar kan i alla fall ett sken av svaghet och känslighet göra att du verkar ärlig, romantisk, ofarlig och mer liknar en kvinnas bild ”av vara den rätte”. Alla kvinnor är ”rädda” för killar på något plan.Ju mer feminin och skygg kvinnan är, desto viktigare är detta steg. Prata inte om gamla flickvänner eller händelser som du verkligen är känslig för. Det är som med dans, det är din uppgift att leda. Så du ska inte leda henne till ett deprimerande diskussionsämne.Tex. Lägg till en maskulin synvinkel till något feminint ämne.
  En god idé vore att säga, ”ja, såg jag The Notebook (kärleksfilm).
  Jag gillade hur han inte tappade hoppet efter att han såg henne med den andra killen.”
 • Ge henne mycket utrymme. Det kommer förmodligen finnas saker hos dig som hon inte gillar. Ge henne tid att glömma bort dessa saker och tänka på de bra saker du har att erbjuda istället.
 • Få henne att skratta. När en kvinna skrattar känner hon sig mer avslappnad och sänker garden (och släpper på hämningar).
 • Rör henne. Rör hennes händer, hår, axlar, fotleder och rygg. Vänta inte alltid bara på att hon ska göra det först. Men tafsa inte!
  Om hon inte gillar det, så kommer hon säga till på något sätt. Läs av kroppsspråk också.
  Men att röra någon visar dem att du tycker dem är attraktiva.
  Skratt och beröring kan göra att någon känner sig mer attraherad av dig tillbaka.
 • Gör så hon känner sig oemotståndlig.
  Testa att säga förföriskt.
  ”- Snälla, ha inte kort kjol ikväll,  jag kommer inte kunna att motstå frestelsen!”
  eller ”Snälla rör mig inte så där, för jag gillar det mer än jag borde!”
  Hon kommer förmodligen att göra det ändå då (blir en form av omvänd psykologi).
 • Lycka till!
 • Och glöm inte Neil Strauss bok om olika strategier för att förföra en kvinna. Du kan köpa den på Bokus.com